We have been working on translating our book into English and the translation work is almost done. I have also stated to plan daily meals for our 9 day long camping event Cudgel War which will be held at July. These two things among some other stuff is taking all my free time currently. It is possible that I am still not able to post recipes in couple weeks or so. But hang on tight, more is coming as soon as possible :). And I found myself thinking of what to cook next at grocery yesterday.. soon it will be a perfect time to cook from Summer fruits and vegetables.

What’s your favourite summer medieval dish?

***********************

Pikaiset terveiset

Kiirettä on pitänyt keittokirjan käännöstyön kanssa, mutta kohta englanninkielinen versio Sahramia munia ja mantelimaitoa –kirjasta on valmis. Lisäksi olen aloitellut suunnittelemaan tämän kesän Nuijasota-tapahtuman päiväruokia. Tapahtuma järjestetään heinäkuussa. Nämä kaksi sekä muutama muu kiireellinen työ vie tällä hetkellä kaiken vapaa-ajan. On siis mahdollista, että en ehdi vielä myöskään seuraavaan muutamaan viikkoon kirjoittelemaan tänne uusia reseptejä. Mutta odottakaahan, kyllä niitä taas tulee lisää jahka kiireet hellittää :). Eilen löysin itseni kaupan vihannesosastolta miettimässä mitä seuraavaksi voisi kokata. Pian on täydellinen aika kokata kesän hedelmistä ja vihanneksista.

Mikä on sinun mielestäsi paras keskiaikainen kesäruoka?