www.yle.fi

kuva: yle.fi

It is time to wish all the readers happy holidays! I wish you all relaxing time and all the best for the year 2014. Although I have not been very active this year I have had lots of readers and I want to thank you all for reading, I will continue on writing next year maybe even more than this year (I hope).

Yesterday I learned that Let hem boyle has been nominated by Finnish Broadcasting Company Yle for best Finnish history blog of all times. The voting is on and everybody can go and vote from here. There are 20 blogs and some of them are my friend’s blogs. I am surprised my blog is there and highly honored.

****************************************************

On aika toivottaa mukavaa lomaa kaikille lukijoille! Toivon teille rauhallista joulunaikaa ja kaikkea hyvää vuodelle 2014. Vaikka en olekaan kovin aktiivisesti kirjoittanut tänä vuonna, on lukijoita silti riittänyt runsaasti. Kiitos kaikille lukijoille! Yritän petrata taas ensi vuonna ja kirjoittaa useammin.

Eilen sain tietää, että Let hem boyle on ehdolla Ylen äänestyksessä kaikkien aikojen historiablogiksi. Äänestys on käynnissä ja äänestää voi 13.1.2014 saakka. Äänen voi käydä antamassa täällä. Listalla on 20 historiablogia, joista osaa kirjoittavat hyvät ystäväni. Olen otettu ja yllättynyt tästä kunniasta.