Today is Let hem boyle’s first anniversairy! I have posted 15 times here since 5.3.2012. That is not as much I as I thought, other projects have kept me busy last year. March 4th of 2012 was the busiest day last year with 405 views. That is a lot for one day in my books. This blog/page is still a baby and I hope it will grow meanwhile I learn more and more things about historical cooking. I hope that it will never grow too old and too serious. I thank you readers and for your comments. All well appreciated!

**************************************************************

Tänään tulee kuluneeksi vuosi siitä kun kirjoitin ensimmäisen kerran tänne. Viime vuoden aikana olen kirjoittanut 15 kertaa sivustolle, mikä on hieman vähemmän kuin alunperin ajattelin, mutta muut projektit ovat pitäneet kiireisenä viime vuoden aikana. Maaliskuun 4. viime vuonna, oli vilkasliikenteisin päivä Let hem boyle:ssa. Tuona päivänä selailuja kertyi 405 kappaletta, mikä on mielestäni paljon. Tämä sivusto on vielä vauva, joka toivottavasti kasvaa sitä mukaa kun itse opin yhä enemmän historiallisesta ruuanlaitosta. Toivon, että se ei kuitenkaan koskaan kasva liian vanhaksi ja vakavaksi. Kiitos lukijoille menneestä vuodesta ja kommenteista. Arvostan niitä suuresti!