I can now finally announce that we have made a cookbook. Writers Mervi Pasanen (also known as Joutsenjärven Sahra from Hibernaatiopesäke), Saara Nironen (which is me) and Nanna Tuovinen. Photos Ilona Reiniharju and Riku Pasanen (also known as Knut Kotkankallio). It is unfortunately only in Finnish (but life is crazy so anything might happen ;) ).

Chicken with Almond Milk/ Kanaa mantelimaidossa

I am so happy! This is a dream that I didn’t even dare to dream about coming true.

The book is now available for pre-order here!

We had so much fun making this book!

Mervi’s little dog Pinja was very helpful/ Mervin pikkukoira Pinjakin oli siellä

And of course nothing normal happened behind the scenes / mätä mandariini! mitä?

**********
Ystäväni naamakirjassa ovat jo kuulleet meiltä ilmestyy keittokirja! Kirjan kirjoittajina ovat Mervi Pasanen (Hibernaatiopesäkkeestä tuttu Sahra), Saara Nironen (se olen minä) ja Nanna Tuovinen. Kuvat Ilona Reiniharju ja Riku Pasanen (joka tunnetaan myös Kotkankallion Knutina). Iloa ja riemua ei voi sanoin kuvailla!

Kirja on nyt ennakkotilattavissa täältä!